Abulafia Creative Commons License 2003.10.20 0 0 938
Sziasztok!

Lehet, hogy mar irtam erre a topicra de nem emlexem, ugyhogy bemutatkozassal kezdem.
Eloszor az elso magyar kiadasu Magia Szine kapcsan talalkoztam Pratchett-tel 1992-ben es azonnal beleszerettem. Azota az osszes magyarul megjelentet olvastam es nehanyat angolul is. Jelenleg is a Reformed Vampyre`s Diary-ba :-)irom a programjaimat es az egyik kedvenc ismeretterjeszto konyvem a Science of Discworld.(nemtom ez utobbi elokerult-e mar a topicon, egyszeruen zsenialis!).
Szoval egy kerdesem/keresem lenne:
Megvan-e valakinek valamelyik Stephen Briggs altal atdolgozott Discworld szindarab. A baratainkkal eppen most akarunk egy amator szinjatszokort osszehozni es sikerult belelkesitenem oket Pratchett irant. Ha valakinek esetleg meglenne, szeretnem megnezni (esetleg tobbet is kozuluk) mielott megrendelem valamelyiket az amazon.com-rol.
Cserebe (zalogul:-) fel tudom ajanlani, hogy kolcsonadom a fent emlitett Science of discworldot.

Ja, ha valaki ne adj isten tudja, hogy honnan lehetne letolteni oket, akkor az is tokeletes lenne, ha megirna a linket.

Elore is koszi,
Hetkaru Sekh legyen veletek... es mas kisebb istenek is!

A.