Tiger205 Creative Commons License 2003.10.15 0 0 452
Hello!

Kikérem magamnak!!!
1/ Sokszor hordok kék inget és nyakkendőt!
2/ Van diplomám. (attól még enm hagynám, hogy puskatussal fejbeverjenek)
3/ Nem hiszem, hogy nálunk 6-12 óra alatt bármilyen döntésre is képes lenne bárki, nemhogy kimenekíteni bármit is...
4/ Nem kel a hidakat lerombolni! Én aLágymányosin át járok (7 éves?) és magátó megy már most szét....
5/ Nincs fegyverünk, nincs motivációnk, nincs kedvező adottságunk- akkor mit tegyünk? Legyen igenis kis hatékony haderőnk, profi. Angol mintát követném.
6/ bár tarcsi szd. vagyok, nem hiszem, hogy lenne idő akár engem behívni is....s jó is ez így, mert ha hívnának, nem tudom mit tennék...de komolyan nézzetek magatokba: TI mit tennétek?

Stophatás: Most ment a BlackHawk Down az HBO-n. Ott is jól szemléltették a pisztoly és a karabély eltérő használatát...

Y!
Én is nagy fantáziálgató vagyok, de te rejtem is túlteszel..talán már öregszem? Gratula.

Valóban öregedhetek, mert nem veszem fel a sok fikázást, és talán én is mennék a két gyerekemmel nyugatra, s nem ásnám be magam a SIG SAUER-emmel sem egy Ukrán/román/szerb T-80-al szemben. mert az mégiscsak 125 mm vitamin...

Remáljük, hogy nem támadnak meg, s reméljük, hogy nem derül ki semmi a védelmi képességünkről. Végülis a cseh sereg a topon votl 1938-ban, azt mit ért vele? Bízzunk a anygpolitikában, mit ők, mert mejd megvédenek, azt igérték (hehehe). Meg abban, hogy a szomszédoknak nálunk is kevesebb pénze van támadni. De csak kicsit, mert ha sokkla szegényebb, még vonzó célponttá válhatunk. hál istennek nem vagyunk egy ásványkincsekben gazdag ország...

KavkaZ!
Én jobboldalivá letttem. Ez van. Zsákutcának tartom a homokosságot,elvisem őket, de ennyi. Jó - van másság, de ne ők mondják meg nekem, mit tegyek.
SZDSZ. Szabad mint a madár. Ha a tanár a narkózást sem mondhatja meg a szülőnek,személyiségi jogok miatt, akkor ez a vég. Bocsánatot is kérjen, ha a diák leköpi, mertcsak félig tatotta oda az arcát.
Szerintem fontos az iskola, és a fegyelem is, de NE FELEDJÉTEK: otthonról hozza a gyerek a90%-ot, a felső felszin 10%-a a többi gyerek hatása. Ezért a 90%-ért mi vagyunk a felelősek. Hogy mit tanulnak/látnak tőlünk.
Persze egy párt jelképe a szabad madár (vagy már több párté is?) akkor ne csodálkozzunk. De félre a politikával, mert a Fidesz sem volt jobb, ez a repülőgép fordulási sugara oltári baromság.
Ugyanakkor fogadjuk el: nehéz (minket)Magyarországot megvédeni.
De meg kell próbálni.
s ezt bízzuk priofikra (pl Hamburger).

Én manager vagyok s megtanultam: nem kell mindent legjobban tudni. De kell egy csapat, aki tudja, mit kell tenni, nekik adjunk erőforrást, lehetőséget, célokat, motivációt (pénzt is) és sikerélményt!
Ellenőrizzük persze őket, de hagyjuk tenni a dolgukat.
Ha a "másik kék-inges" megfogadná az egyik szavát, szvsz bezárhatnánk ezt a topicot.

uff, én szóltam - két hét után, bocs, ha zagyva lett kicsit.

Addig is, mai hír, no comment:
Sikeres volt a toborzó, bár érdekesség, hogy sok munkanélküli nő érdeklődik (magas arány), s igen magas a roma jelentkezni vágyók száma is. A hadsereg az egyetlen kiút sokaknak.....

üdv:
TGR