micu Creative Commons License 2003.10.15 0 0 58
A fórumok pont azért jók mert itt - szemben a cenzúrázott közmédiával - megjelenhetnek a valós problémák és felvetések. Az hogy ma itt tartanak a dolgok ahol az nagyrészt annak köszönhetõ hogy a libsi értékrend szerint mûködõ sajtó - és ebbõl a szempontból a jobboldali is az - hajlamos az etnikumokra jellemzõ problémákat a szõnyeg alá söpörni. Más sajtótermékek pedig megpróbálnak politikai tõkét kovácsolni a hozzájuk kötõdõ élcsapatnak ezekbõl a dolgokból lásd zámolyi romák.

A zsidózás szvsz más dolog - a zsidókkal igazából az átlagembernek semmi baja. Van persze pár elmebeteg a politikában akinek ez a mániája - Pl. Csurka - de az átlagember azt sem tudja hogy ki zsidó ki nem. Ha az SZDSZ nem antiszemitázna lépten nyomon akkor ma magyarországon nemigen lenne zsidókérdés. Ezért aztán érthetõ ha egy-egy zsidózós topic más megvilágításba kerül mint egy cigányozós, szvsz a többségi társadalomnak ugyanis csak elenyészõ kisebbsége az aki ilyen vagy olyan formában nem szerzett negatív tapasztalatot a saját bõrén a cigányokkal kapcsolatban.

Azaz míg a zsidók nem igazán jelentenek idehaza társadalmi problémát - más kérdés miket csinálnak izraelben, de az is igaz hogy az arabok sem jobbak - addig a cigányok jelentõs része elég nagy gondot jelent az országnak.

Előzmény: suicide_bomber (56)