slaughter Creative Commons License 2003.10.12 0 0 272
Nos bizonyára már észrevetted, hogy a tv2-n (egy időre, vagy talán végleg) vége a DC-nek.

"Kissé" röhejes, hogy az RTL Klub megvette a jogokat, mert bizonyára ez történt, ha már jövő héttől elkezdik vetíteni az első szezont. Ebből következően a tv2 mostanában biztos nem folytatja, lehet már nem is tehetné, nem tudom.

Szóval újra az elejétől . . . Lemegy a harmadik szezon is majd, ugye, addigra talán szinkronizálják a többit, de az is több mint egy év (már amíg eljutnak a harmadik szezon végéig az RTL Klubon :-(.

Úgy cirka egy hónapja megvan az első szezon DVDn, 10 részt már megnéztem, amúgy a Detention c. rész különösen tetszett. A második szezon december 5-én jön ki, ha jól emlékszem, legalábbis valamikor december elején.

((Elugorva picit a témától: jellemzően akkor keresek (v. találok) meg egy fórumot, mikor az már lassan haldoklik.))

Ha jól számolom előbb lesz meg a sorozat DVDn, minthogy valamalyik adón itthon lefutna. (Mellesleg jelenleg mely külföldi adón fut, főleg a német érdekelne, nem mintha annyira sokat értenék németül, inkább az angol az erősségem, de több német adót fogok; szóval ki tudja hol fut most, és kb. hol tartanak? /persze, ha adják valahol egyáltalán/)

Megelőzendő pár reagálást; DVDn azért vettem meg, mert a letöltögetésbe belehülyülök, modemmel nem csoda, az ADSL bővítést meg még nem kezdték meg itt, szóval . . . + mivel úgyis apránként jön ki, nem nagy áldozat. Amúgy is "gyűjtögető" vagyok, igy tárgyak terén, ha valamit kiszemelek, és befészkeli magát a gondolat, akkor . . .

Most, hogy már magamról már ennyit írtam, vissza a témához.

Pár képet még beszúrok, ha engedik.



Előzmény: bLk (271)