goldfinger Creative Commons License 2003.10.10 0 0 1203
Sziasztok!

Elnézést kérek, de nem tudok olyan gyakran lenni, mert az albérletben nincs net/telefonvonal, ezért csak netkávézóból/ otthonról tudok netezni. Most az utóbbi helyen vagyok.

Ismét elismerésemet fejezem ki a minden egyes négyzetcentiméterre kiterjedő vizsgálódásért, egyesek már-már mérnöki precizitással tanulmányozták a helyszínt (lásd pl. Oszit)!:-)

Az érdekes az, hogy amiket írtatok, az szinte mind megállja a helyét, attól függetlenül, hogy nem azon változtattam, amiket soroltatok.
De valóban: az ágak furcsán idomulnak a házhoz, találó az ajtó-ablak feltevés, az árammal kapcsolatos fejtegetések és még nagyon sok minden a fák fajtájától az építészeti stílusig...
Profi filózgatások.:-)

A hatalmas, csillagos ötöst viszont Charlie Gordon kapja meg tökéletes megfejtéséért...:-)
Valóban, én a felhőbe nyúltam bele kicsit, azt alakítottam át, hogy többé-kevésbé felismerhető legyen.
Hogy miért pont azt?
Mert ha a házon vagy a fákon csináltam volna valamit, azt azonnal észreveszitek, legalábbis nagyon feltűnő lett volna. Bevallom, én még a felhős verzióra is azt hittem, hogy már a második hozzászólásban lelepleződöm... Úgyhogy egy kis dicséret engem is illet, hogy ilyen sokára találtátok ki.:-)

Ami az égtájat illeti: sajnos, ebben én is csak ugyanannyira vagyok kompetens, mint ti, mert fogalmam sincs, hogy pontosan hol van a házikó.
Az elsődleges tippem Kanada vagy legalábbis Észak-Amerika, a másodlagos pedig Németország.
Lehet, hogy ez egy örök rejtély marad, de bízom benne, hogy egyszer valaki ráakad a képre a neten valami utazással vagy tájakkal kapcsolatos oldalon, és megosztja velünk a megfejtést!

Most megyek, de holnap is biztos felnézek.

Pápá!