schgy Creative Commons License 2003.10.10 0 0 0
Ha így volt, ahogy írod, akkor elég lüke volt, aki az alaptelepítést végezte, mindenesetre a Süsü lemezről telepítésekor jön létre nem root user, "szemek nevű izé" egy sincs a képernyőn magától, a monitorfrissítés menet közben állítható, a többi baki is elég amatőr dolog (nekem különösen a rossz helyre dugott hangszóró tetszik).
A Pendrive automatikus mountolása sem egy nagy nehézség és én azért megtettem volna, ha eladásra készítek fel egy olyan gépet, amihez van ilyen.
A hozzáférések ügyében is megoldható lett volna előre futtatni a harden-suse, bastille, ... dolgokat (ha nincs fenn, akkor telepíthető a Yast2 nevű "süsüs cuccal", az első egy sima scriptgyűjtemény), vagy legalább simán kézzel átszervezni, ha azok nem tetszenek (ez utóbbi neked, mint mandrake-blackbox-használónak, gondolom nem probléma azért).
Süsü-topic meg egyébként van itt is, nem csak a 8.2-ről.Egyébként érdekes, hogy miért nem azt rakták rá. A Yast2-n belülről egyébként upgrade-elni is lehet, ha átállítod ftp-re a csomagforrást, vagy megszerzed a lemezeket.
Nekem van egy 7.2 óta ftp-n upgrade-elt gépem is, ami a 7.2, 7.3, 8.1, majd 8.2 volt (a 0-s verziókat nem szeretem).
schgy
Előzmény: kpl (-)