Nézd, kedves Silan. Én most nem tudom mit akarsz. Azt é, hogy meggyőzzelek, hogy az asztrológia deigenis műxik és akkor te is nekiesel, vagy azt várod, hogy húzzam be fülemfarkam és monjam azt, hogy tééényleg - ezeknek a nagy tudősoknak igaza van:az asztrológia egy baromság (ja és akkor abból neked mi hasznod van).Egyiket sem tudom megtenni, mert én is csak a kutatási fázisban vagyok.
Naszóval, hidd el, hogy pontosan értettem a cikket, éppen azért írtam, amit írtam. Minden komoly asztrológiai könyvben azt olvashatod, hogy így nem szabad egy képlethez közelíteni. Konkrétan, hogy értsd miről beszélek (mire gondoltam): hogyaszongya Mars-Neptun kvadrát= ezmegez. Na ezt hívják receptkönyvnek. Ezt szépen be lehet magolni, de ez soha nem fog működni, mert nem igaz. Vagyhogy a Nap az oroszlánban akkor ilyen mmegilyen. Na ez sem igaz. Ha ők így fejtenek képletet, akkor cserélgetheted nyugodtan a születési dátumokat - tök mindegy:O))
Egyet kell szem előtt tartani: minden emberben minden pricipium jelen van valamilyen mértékben. Az ember nagyon bonyolult szerkezet. Az asztrológiai képletből csak azt tudod meg, hogy melyik pricipium milyen mértékben és milyen területeken nyilvánul meg erősebben és mikor aktivizálódik más összefüggésekben is, melyik p. melyikkel van harmóniában és melyiknél okozhat nehézségeket, stbstb.
Ezeket a tudásokat konkét eseményekké transporálni már sikamlós terület és csak a delikvens ismeretében lehet próbálkozni vele. Én soha nem is próbáltam - nincs hozzá tapasztalatom.