":))Mintha visszamennél a régi USA-ba:))))) "
Hmm...melyik regi USA-ba? Vagy Eszak-Amerikara gondolsz? Netan ott voltal a Nińa fedelzeten 1492-ben? Vadnyugat? '60-as evek? Hol? Mikor?
Mirol beszelsz te egyaltalan?
"Mocskolodom???????min?1 példát kérek!Mikor mocskolodtam?Vagy min?"
A teljesseg igenye nelkul nehany pelda, hogy milyen "kulturalt" ember vagy:
1: "Ferde világnézeted meg neked van... "
2: "Egy két otvaros kis közértben lehet kapni..."
3: "Bár hozzászokhattunk már hogy mindig nem ide vágó hülyeségeket irogatsz ide be..."
4: "Mint a kommonizmus maradéka.Olyan.Olyan mint maga a cég.Igénytelen és hamis:)..."
5: "A másológép pedig belehúzhatja...."
6: "Meg nem is értem miért várják meg mig ez a buzi másológép behozza az ő vaniliás másolatukat..."
Az elozo nick-eddel (ami szinten Te vagy), amit ne is akarj letagadni :D
1: "olyan dolgokról irsz ide be "véleményt,történetet" amihez közöd sincsen!..."
2: "végre megtudtam hogy te NŐNEMŰ lény vagy,igy minden butaságod megbocsájtható..."
3: "És keresed azt hogy az internet milyen"ETIKAI " szarságát (ami nincs) nem tartottam be! etzentul sem fogom!És nem is érdekel!..."
4: "De amugy is az izlés világoddal vannak alapjában gondok..."
5: "ugy látom te is légből kapott baromságokat irsz ide be és ezzel sok fél idiótát hülyitesz meg..."
6: "SZÓVAL TOJOK A HÜLYE BALFASSÁGAIDRA!..."
7: "Neked nem véletlen vicc a nick neved!! Mert vicc amiket irsz!! ..."
8: "De ki volt az a félrongyidióta aki kékre festi a COLA-t???..."
9: "az pepsi termék.OLYAN IS!!!!OLYAN SZAR!... "
10: "És feltünési betegsége van.:))nem tudom tudod E??mire célzok??? (rád)..."
11: "Hihetetlen hogy mindig csak idióta hozzászólások vannak itt mindenhez..."
12: "akkor mi bunkó magyarok..."
13: "Én normális embereket vártam kérdezni ,hozzászólni és nem barmokat!..."
14: "De ha neked ez kel hát igyad mig még hülyébb nem leszel tőle!! amugy ha meg valamihez nincs semmi közöd, akkor kár róla hülyeséget
irnod."
15: "a pepsiröl(másológép) csak annyit hogy aki azt issza az egy igénytelen ember!..."
16: "SŐŐT az összes terméke amit kiszartak magukból persze mindent COKE segitséggel(leutánzással)azok is mind igénytelenek és borzalmasak!
..."
17: "A pepsi szerintem a világ legszánalmasabb cége..."