mégjobb Creative Commons License 2003.10.02 0 0 1
Az eredeti híradás:
"A Tüzér, Gerliczki, Károlyi, Csáki, Tarcsay utcán és térségében felhalmozott szemét elviselhetetlen bűzt áraszt, elhullott, bomló állattetemek jelentenek fertőzésveszélyt.

A gyerekek vas- és üveghulladék között turkálnak. A meggyújtott szemét égető, fojtó füstöt áraszt, a műveletlen földeken burjánzik a parlagfű. Az árnyékszékekben felhalmozódott ürüléket hosszú ideje nem szippantják, legyek rakják bele petéiket. Sok gyerek és felnőtt testén látható gyulladt, elfertőzött seb, amit az élősködő rovarok okoznak: csótány, bolha, tetű, szúnyog, légy.

Évek óta gondot jelent a rágcsálók – egerek, patkányok – kiirtása, kárt tesznek a falakban, bútorzatban, élelmiszerben. Az elszaporodott kóborkutyák csak súlyosbítjűák a helyzetet, ráadásul sok helyen állatot is tartanak, a lakások tőszomszédságában (illegálisan) disznót, lovat, szamarat, kecskét. Ez a terület egyébként Nyíregyháza keleti kapuja..."

Ez a hely nem szemétlerakó. Az itt lakók nem hordatják el a szemetüket és nem fizetnek semmilyen szolgáltatásért. Nevezzük nevén, ez egy cigánytelep. Halmozottan jelen van itt minden olyan probléma, ami velük kapcsolatos.

Előzmény: waxxablaze (-)