kulisz Creative Commons License 2003.10.01 0 0 10086
Az előbb talán kissé nyers voltam, bocs. Eléggé meglepett az egyesület létrehozással szembeni véleményetek. Legfőképp azért, mert én úgy érzem, hogy a téma nagyon alaposan át lett már beszélve, nem csak itt a topicon, hanem személyesen is geocaching események alkalmából. Abban a kérdésben, hogy legyen egyesület én eddig mindenhol, mindenkitől egységes IGEN-t tapasztaltam.

Te még új vagy, ezt nem tudhatod, de szó sincs arról, hogy bárki bármit ki akarna sajátítani. Már-már sértő ez a gondolat. Dehogyis. Javaslom, hogy olvass vissza.

Az egyesülettel lehetőségek nyílnak számunkra, amelyek segítségével például színvonalasabb (esetleg több) eseményt lehet szervezni. Senkinek nem az a célja evvel úgy gondolom, hogy előírt dolgokkal foglalkozzunk, ülésezzünk, válasszunk főmuftikat vagy épp mi gyártsunk előírásokat - játékszabályokat - a többiek meg vágjanak jópofát hozzá és punktum....

Fenntartom, hogy az egyesület és a játék egészséges határok mentén szétválasztható, szét kell választani. Nyitott kérdések vannak, de nem ezek a nyitott kérdések.

Előzmény: Phoere (10077)