Kernel:
Szerintem már teli van a hócipod a bénázásommal, mert miközben a már vázolt bootolási problémát megoldottam (a ramdiskben levo program olyan gyorsan indul el, hogy az overlay még nincs készen, mire dolgozni kellene), addif a bootdisk gyártás során eddig a k0vetkezo dolgok nem sikerültek.
1. A te általad ajánlott win98boot.img-t megpróbáltam felirni a Nereo5.5-tel egy adatlemezre együtt a munkaadataimmal Mindent úgy csináltam, ahogy a program diktálta, azon kivül, hogy o ".ima" fájlt keresett én meg a te "img" fájlodat adatm meg. A CD elkészült, csak nem lehetett róla bootolni.
2. Magát a boot floppy-t is próbáltam megnevezni, mert a leirás szerint azt is lehetne, sot ez esetben semmi mást nem kérdezne, de ez pláne nem ment.
3. Van egy korábbi ugyanerre csinált boot-CD-m, aminek az adattartalma rossz, de amúgy muködik (azt egy azóta el nem érheto ismeros csinálta). A rawwrite.exe-vel megpróbáltam róla levenni a boot részt, de nem tudtam rájönni, hova mit kellene irni. Mindig IMG fájlnevet várt töle, amikor a read fülre kattintottam, nyilván ott kellett volna megnevezni a CD drive azonositóját (ha kell, de két CD meghajtóm van), de ha oda csak f:-t irtam, akkor error 5 hibaüzenetet adott, ha nem csináltam semmit, a write ablakban meg ott volt az a: és adni akartam neki egy img fájlnevet, akkor meg error 2-t irt ki. Ne is részletezem tovább, tedd meg, hogy a fenti fealadthoz (az F. meghajtóban levo boot CD boot részének levétele az a:compboot.ima fájlba) tételesen mit kell csinálni. Tiszta dedós módszer, de rawwrite-nak nincs semmi help-je, ami az about ablakban van, azt sem nagyon értem, mert feltételezi, hogy a régi dos-os parancssoros muködést ismerem.