labia_minor Creative Commons License 2003.09.28 0 0 485
uhumm igen. igazad van. vannnak emberek akiknek a gyereke mar nem el mert lezuhant a repuloje vagy autobalesetben elhunyt. vonuljal mar legyszives utcara es tiltakozzal. "mert a drogfogyasztas nem old meg semmit" jah, meg a vadkortezes se. susu megis vadkortezik. tok ertelmetlen nem. szoljatok mar neki hogy haggya abba. "a legtobb orszagban tiltva van" igen hollandia, kanada, skandinav orszagok, svajc stb. szoljatok mar nekik is hogy tilsak be, mert hogy mekkora hujek mar hogy legalis. meg ha nem is lenne legalis, a birka szemlelet latom benned van. errol csak egy felirat jut eszembe " egyel szart, sok milliard legy nem tevedhet. "

"a fogyasztas buntetendo kellene hogy legyen" ez a legszebb mondatod mert akkor most olvasd el az elso sort a hozzaszolasod elejerol. szoval nem tudod hogy mit csinalsz de azert jol buntessenek meg. hallod ne nagyon indulj ilyen agytornakon.

jah mi aztan rohadt tavol vagyunk az EUtol. ott ugyanis a legtobb orszagban csak megkernek a vendegloben hogy faradj ki, es kint szivd el...
mert a polgarok szabadsagat nem akarjak feleslegesen korlatozni. stb. amugy Hollandia a legjobb pelda, miota legalis a kender nincs heroinfgyasztas, de mindegy nem farasztom magam inkabb, meg ez nem aza a topic. tama egy tanacsom van. olvass szakirodalmat mielott egeted magad.

Előzmény: tama_i (484)