Angiszeged Creative Commons License 2003.09.26 0 0 207
Kedves ajameg! Örülök, hogy jó tapasztalataid vannak! TErmészetesen sokunknak vannak még rajtad kívül ilyenek. Sőt valószínűleg kevesebb a félrekezelelt, mengelék által kezelt beteg, de itt az arányokon van a lényeg. Én elhiszen, hogy elégedett vagy, de nem láthatsz mindent. NEm láttad az én nőgyógyászom, akit fél Szeged dícsér, az egyik legnevesebb professzor (valószínűleg sokmindenki teljesen elégedett vele), mikor az egész terhesgondozásom alatt olyan-de olyan kedves volt, hogy maximálisan megbíztam benne! AZtán nagy kár volt. OLvasd vissza a történetünket, és megtudod belőle, hogy kisbabám halálát neki köszönhetem. SEmmi nincs a kezemben, amivel perelhetném, semmi az égvilágon.

HA valaki dícséri nekem, hogy jaj, hát Ő ilyen profi, meg oylan kedves... no comment, és természetesen NEM ÉRDEKEL, nekem nem kell ellenpéldákat hozni róla, hogy XY nál olyan jól levezette a szülést. ÉS? EZ a dolga, mivel nőgyógyász nem kételkedem abban, hoigy le tud vezetni egy eseménytelen szülést. Ezért kapja a (fizetését) a paraszolvenciáját!!!

SZóval neked és természetesen mindenkinek azt kívánom, hogy ne kerüljön olyan helyzetbe, ami valóban súlyos! DE ha mégis megfelelő helyen legyen, megfelelő orvosnál! MErt különben senki nincs aki megvédjen!!!

EZt most kissé remegő kézzel írtam, belőlem ezek a dolgok indulatokat váltanak ki, elnézést, ha a soraimból is kiérződik! Nem áll szándékomban megbántani senkit!

Előzmény: ajameg (187)