párbanhárman Creative Commons License 2003.09.21 0 0 379
Én azt ajánlom, ne ilyen közvetlenül állj elő az ötlettel. Ha ennyire féltékeny a párod, akkor ez nem lesz hatásos, sőt, inkább az ellenkezőjét fogja kiváltani.
Én nagyon sokáig, hasonlóan féltékeny voltam, bár voltak négyes kapcsolataink, nehezen viseltem a dolgot, de hát én kezdeményeztem. /lehet, hogy kicsit lelki mazohista tipus vagyok/ Aztán egyszer véletlenül egy szóló férfi válaszolt a hirdetésünkre, akinek a fényképét vissza akartuk adni /akkor még ÖKM volt/ mondván, mi párok kapcsolatát keressük.
Aztán a visszaadásból, egy kávé meghívás lett, ahol kiderült, hogy az úr orvos és mozgás-szervi problémákkal foglalkozik. A páromnak akkoriban sokat fájt a dereka, a doki meg mondta, hogy szívesen megvizsgálja. A vizsgálat eredménye az lett, hogy a doki javasolt egy masszázst amit ott helyben nekem meg is tanít. Elkezdte masszni a páromat, persze nem ruhában és mivel nyár volt a páromon nem volt más csak egy kis tanga.
Láttam, hogy a doki masszázsa már régen nem a fájdalom enyhítéséről szól, a dudorodó nadrágja jól mutatta, és láss csodát hirtelen a hatalmas féltékenységem, a látvány hatására átváltott heves izgalomba. Én is oda mentem, mondván az én tanításomról van szó, így a párom tangáját már együtt húztuk le a többiről meg nem is beszélve.
Aztán próbálkoztunk a 2 lány 1 fiu változattal, de ez nem jött be, így most már évek óta harmadiknak még egy férfit szoktunk bevonni a játékainkba.
Előzmény: Álomarcú lány (377)