munti Creative Commons License 2003.09.21 0 0 163
Sziasztok!

Van néhány ujabb infom...és hát nem mindegyik jó.
Múlt héten vettünk egy tárolót a 3. ütemben.A garázsból van a bejárata,egy olyan pince-szerü. Tegnap az egész délutánomat ott töltöttem:Mértem a falakat,takarítottam,meg vettem PVC-t a padlóra. És természetesen össze is futottam valakivel, aki nem volt más mint a 3. ütem közös képviselője.És hát ki is faggattam. Egy-két tény amit megtudtam.(ezek mind a 3. ütemre vonatkoznak)

- A közös költség kb. 126-127 Ft/m2, ez átszámolva, mert ott tulajdoni hányadra adják meg.
- A tömbfűtésre azt mondta, hogy gazdaságosabban jön ki még a gázkonvektornál is, mert nagyon jól hőszigeteltek a falak
- Vízóra minden lakásban
- A meleg vizet külön számolják

Kérdeztem hogy a 3. ütemnél milyen gondok voltak a lakásátadásoknál.
- Néhol 1-2 falat arréb raktak mint kellett volna (kérdeztem hogy kijavították-e, azt mondta úgy tudja hogy valami közös megegyezés született)
- Náluk lassan ment az átadás, mert állítólag erre kevés emberük volt az angyalföldieknek
- Télen kiderült 1-2 probláma: A fűtőtesteknél valahogy nem volt jó az illesztés. Ez természetesen télen derült ki, és volt náhány beázás meg hasonló. Persze utólag kijavították, meg a padlót is megcsinálták, csak ugye ez elég sok macera ha már ott lakik az ember
- A laminált padlónál voltak gondok, lötyögött, meg ilyenek

Garázs/Tároló: Néhány hete törtek fel egy jó tár tárolót... Talán kocsikat is, de erre már nem emlékszem..túl sok infót zúditott rám 10 perc alatt.:)) Kárdeztem hogy akkor mire jó a teremgarázs.Azt mondta hogy a betörők nyugodtabban dolgozhassanak...

Saját tapasztalatok: Nekem is nagyon az volt az érzésem, hogy oda bejár olyan is akinek talán nincs ott keresnivalója. A garázsba áll egy kocsi,egy piros Dodge...Szerintem ahoz 1 éve hozzá se nyúltak.Be van pókhálósodva,a kerekei leeresztve,tiszta poros,és a porba 1-2 felirat...Amit nem hinném hogy ott lakók irtak rá. Tudjátok, olyan feliratok amiket a 8ker közepén látsz a falakra meg a kocsikra irva.

"Röviden" ennyi. Mindenki vonja le a következtetéseket.

Kirumiru: Ha a köv.héten a munkahelyemről megint nem fogok tudni irni a fórumba,és lesz 1-2 fontos infó,akkor leküldöm az emailedre és dobd már be ide,ok? Csak azért mert nektek már közel van a műszaki átadás...és gondolom minden infó jól fog.

Munti