kezol Creative Commons License 2003.09.19 0 0 20
Nyahh! :)

A60 még mindíg nem és ez már nem fog változni... Egyszerűen nem tetszik, a 4 elem pedig a méret+súly miatt nem játszik (és természetesen a +8ezres beruházás miatt sem, ami 8db akksi ára)... Sajnos én még abban a stádiumban vagyok, hogy legalább annyit számít számomra a kinézet, mint a tudás... :D

Nyílván én is 2Mpixeles gépek nézegetésével kezdtem, de sajnos nem találtam kedvemre valót: szép/jó=szimpi :) A CP2100-as a lentiek miatt nem, az A200-as pedig megintcsak nem tetszik... Szóval teljesen véletlen és minden megfontolt szándék nélküli, hogy mindkét kiszemeltem pont 3Mpixeles... Eygszerűen ez a két gép tetszett meg Mpixeltôl függetlenül. Van ilyen... :)

Az optikai keresô azért szimpibb az A300-asnál mert teljesen olyan mintha egy filmes autómata gépet használnék, amin ugye csak optikai keresô van és így is szépen használható... Nos az A60/CP3100-asnál nem iyen egyszerű a helyzet természetesen a zoom miatt... Tudom, hogy mindkettô követi (legalábbis megpróbálja) a zoom mértékét, de ennek tökéletességével kapcsolatosan már megint kételyeim vannak... Viszont itt sajna tényleg semmi gyakorlati tapasztalatom sincs, úgyhogy lehet, hogy marhanagyot tévedek és ez a dolog úgy működik ahogy kell... :) (nem kicsit vagyok pesszimista úgy az egésszel kapcsolatban mi? :D ) Azért bennem lenne a kisördög+ a kíváncsiság zoomolgatás közben és lehet, hogy nem tudnám megálni az LCD-t, míg zoom nélkül simán... (hmm.. lehet, hogy nem is a gépekkel van a baj???) :)

kezol