Asszem Creative Commons License 2003.09.18 0 0 7776
Mivel a múltkor harmadszor fordult elő, ezért leírom:
kanyarban felbukkanó autó esti menetben a távfény azonnali visszavételét indokolja. egy kicsit idegesítő, hogy ha a nagy hirtelenségben pont a bütyöknél "kapom" el a kart, akkor ki tudom véletlenül kapcsolni a világítást :-( Eddig is volt ilyen megoldású (japán) autóm, de ott ez sosem történt meg. Az a bütyök a forgórészen SZVSZ tök felesleges, a nélkül is tudom, hogy be van-e kapcsolva a lámpám vagy sem...

más:
Tegnap elcsaptam egy kisrókát. Olyan 70 km lehetett az ütközés pillanatában. A kocsin kívülről nem sok minden látszik, csak az, hogy elrepedt a lökhátító az alsó légbeömlő szélénél függőleges irányban kb. 10 centi hosszan. Viszont ne tudjátok meg, de kibaszottul szétment minden a lökös mögött, hála a sok kibaszott műanyagnak, patentnek. Minden műanyagelem eltört, elrepedt, motortakaró burkolatok, bobvédők, de a hűtő is kipattant a felső rögzítési pontokból, és szépen beleverődött a 2 centire lévő légszűrőházba, meg a másik oldalon a klímacsövekbe. Eltört a szélkerék, leesett a ventillátor motorjáról. A kereket egy db csavar fogja fel a motor tengelyéhez, de külön nem lehet kapni. Kurva yó, hogy egy 1000 forintos műanyag szar miatt lehet venni 40 ropiért komplett ventillátort fészkestül :(
Plusz van lent egy keresztben futó fémlemez, az út felett, ami merőleges az úttal, olyan 20 centi széles 1 méter hosszú. Olyan, mint a papír, viszont arra jó volt, hogy az elhajlása révén az alváznyúlvány két első lefele haladó részét összehúzza. Azon van a szervóegység tartóbakja, ami már magától is eltört kétszer. Mikor vissza akartam hajlítani, majdnem eltörtem olyan puha az egész. A zár is megsínylette, alig lehet lecsukni a kazánházat. Ha korrektül meg lenne csinálva a gép, akkor alaphangon 4 kiló lesz a mutatvány.
Az Astrával ettől nagyobb testű nyúl után egy erős gőzborotvázás is elég volt...
Kibaszottul semmi sem védi a kocsi elejét.
Kurvára nem örülök annak, ami most vár rám egy 5 kilós gyerekVuk után...