Mijo Creative Commons License 2003.09.18 0 0 406

Én az elmúlt vasárnap fogadtam meg, sértődés ide, sértődés oda, ha számomra akár olyan vizuális állagú, akár olyan ízű, akár "illat" alapján nem elfogadható minőségű bármilyen itallal is kínálnak, egyszerűen nem fogadom el, inkább tekintesenek nagyképű affektának.

Az eset: rokon nagyagyú veje töltött ki kettőnk számára pálinkát, ő mást ivott. Pálinkás társam dobta le előbb. Fennakadt szemeire, torz és vértelen arcára kaptam fel a fejem, és fogtam vissza a mozdulatom. Beleszagolok, mint egy kevésbé ismert medveszarból kivont szibériai pacsuli ... Kérdezem a kitöltő fazont, miből van, de ő nem tudta, ezt találta a spájzban. Hát én barom a társam iránti lojalitásból csak ledobtam, lesz, ami lesz. Összes rutinomat össze kellett szednem ahhoz, hogy ne okádjam ki azonnal, nagy hiba volt, hogy ezt később sem tettem meg :(((.....
A valamivel később érkező családtagok adták meg a magyarázatot, miszerint ezt a kutyulmányt úgy kapták egy ismerősüktől, aki amikor az "illatot" kifogásolták beismerte, hogy egy mosószeres műanyagkannában tárolt pálinkából adott egy litykónyit nekik. Mondván: de ki volt mosva :(((..! Állítólag mindenféle napszámosok számára is, több mint egy éve birok alatt álló fos volt, amit mi ledobtunk, éppen az volt a vége :(...
(Két nappal előtte ittam Jugóban, életem eddigi egyik legfinomabb hordóban érlelt eperpálinkáját. Mmmmmmm ....)

Mijo