cSABA Creative Commons License 2003.09.14 0 0 43
Én leveleztem Nagy Zolival, sőt megkért arra, hogy ellenőrizzem a programok eredetiségét majd a verseny előtt, és készítsem el a specifikációt. Örömmel vállaltam a dolgot, és megbeszéltük, hogy ők megcsinálják a reklámot, megszervezik a versenyt a helyszínen (én külföldön élek, így ebben nem tudtam részt venni), és a verseny előtt pár nappal elküldik nekem a programokat. Így számomra úgy tűnik, hogy a programok beküldési határideje legalább néhány nappal a verseny előtt volt.

Egy-két hete kaptam egy levelet Nagy Zolitól, hogy nem volt nevező, így a verseny úgy néz ki elmarad. Én ennyit tudok. Te hol olvastál a versenyről, és miből gondoltad, hogy a helyszínre kell a harcosokat vinni?

Én nagyon sajnálom, hogy így sült el a dolog, mert a szívem a corewar-é. De legalább egy pár ember úgy néz ki felfigyelt a játékra (talán te/ti is most?). Én azt mondom, hogy ne hagyjuk veszni a dolgot: nektek már vannak harcosaitok, szóval szervezzünk magunk egy on-line versenyt! Monitort nem lehet vele nyerni, de dicsőséget annál inkább!

Egyébként felmerült bennem egy magyar hegy (King of the Hill) indításának gondolata is, amit lehet, hogy meg is csinálok a honlapomon, de sajnos csak manuálisan tudom megvalósítani, vagyis én futtatnám a csatákat és regisztrálnám az eredményt. Ha valakinek jobb ötlete van (vagy egyáltalán bármi véleménye), szóljon!

Előzmény: golyos (42)