bucur Creative Commons License 2003.09.14 0 0 224
MErt te voltál legfelül vadász. :-)) NEm direkt. :-))

NEm akarok pár percet várni addig, amíg új hozzászólást lehet írni, szóval most megint itt fogok válaszolni tfricinek.
tfrici:
SAjnálom, ha nem érted, amit írtam, remélem a többiek megértik.
VEdd akkor úgy, hogy érzékeny női lelkem tiltakozik az ellen, hogy azt hitted, hülyének nézek másokat. :-)) Ezt akkor szoktam csak megtenni, ha biztosan tudom, hogy hülye is az illető.
NEm a nevedre voltam kíváncsi, hanem arra, hogy a való életben is olyan vagy-e, mint amilyen hozzászólásokat itt írtál nekem. NEm fogok csak azért elmenni hozzád, hogy erről megbizonyosodjak, bőven elég lett volna a saját "vallomásod". Elhittem volna. Én naiv... :-)) Lehet, 48 éves koromban már én is így közelítek majd embertársaim felé, de egyelőre még nem.
A macis kérdésemre még mindig nem válaszoltál! VAgy az mind1, hogy nem ért valaki valamit és megkérdezi? Vitatkozni sokkal jobb?
Még mindig fenntartom, ha indulatmentesen válaszolsz, akkor még bocsánatot is kértem volna a bemásolt sztoriért. De a válaszoddal csak ellenkezést és értetlenkedést váltottál ki belőlem, semmi többet.
Hiába írod be a neved, gyakorlatilag az összes vadász nevében te nyilatkozol, mert csak kevés vadász jár ide. Ezért írtam azt, hogy többet ártasz a stílusoddal, mint használsz. Mit nem lehet ezen érteni?

Ja, és a név téma. Direkt válaszolok, nehogy azt hidd, ki akartam kerülni. Nem titkolom, de neked inkább nem adom meg. VEdd ezt inkább bizalmatlanságnak...

Előzmény: jager (210)