csabiman Creative Commons License 2003.09.13 0 0 310
Gyerekek, ez az Oberhammer!!!!!!!!! :DD

Megátkozták Urs Meiert
Hírforrás: www.NB1.hu

Bukarest, szeptember 13., 17.10

A román boszorkányokhoz csatlakozott Iliescu államfő is.

Mint korábban már beszámoltunk róla, a közelmúltban a román válogatott vezetői babonából nem engedték felszállni a válogatott gépére az egyik újságírónőt, mondván, ha nő utazik a csapattal, az nem tesz jót a fiúknak.
Most a román boszorkányokkal akadt gond, ezúttal a szerdai 2-2-es döntetlennel végződött Dánia-Románia találkozó játékvezetőjét, a svájci Urs Meiert átkozták el. A helyi sajtó szerint a boszorkányok elvették a sípmester fütyülési képességeit, valamint lábait lebénító átkokkal sújtották, és állandó lelki fájdalmat is ráolvastak. A boszorkányok egyébiránt azért vetemedtek a nemzetközileg elismert játékvezető megátkozására, mert - szerintük - a bíró több ítéletével is a dánoknak kedvezett, ráadásul, egy jogtalan büntetőt is megadott az ellenfélnek.
A találkozó után román napilapok közzétették Meier e-mail címét, amire az eltelt néhány nap alatt több mint 30.000 üzenetet kapott feldühödött román drukkerektől.
A szurkolók mellett Ion Iliescu államelnök is akcióba lépett. A politikus kijelentette, hogy csatlakozik a Román Labdarúgó Szövetség UEFA-hoz intézett tiltakozásához, amelyben szankciókat követelnek a svájci játékvezetővel szemben.