Hoop Creative Commons License 2003.09.11 0 0 26
Nem bízom abban, hogy akár P.É. doktornőnek, akár a nővéreknek bármilyen felelősségrevonással kéne számolniuk a levelünk kapcsán. Mi ezt állítjuk, ők nem tudom mit. Csak a levélben leírtak alapján mint főnök én sem tudnék a történtekkel mit kezdeni, hiszen az az érem egyik oldala.
Ha akkor és ott tökéletesen tisztában lettem volna a jogainkkal, ha tiszta fejjel át tudom gondolni a dolgokat, és ragaszkodom az osztályvezetőorvos lehívásához, akkor nyilván más lenne a helyzet. Ez így most kicsit pénztártól való távozás utáni szituáció.
(Jelzem magánlevélben megerősítették mások, hogy egy az egyben a miénkhez hasonló tapasztalatokat gyűjtöttek be a Bethesdában, és ők is kénytelenek voltak menekülésre fogni a dolgot.)
Nem tudom, hogy ezt a vizsgálatot _pontosan_ milyen feltételek mellett végezhetik el. Így utólag már nyilvánvaló, hogy HA kötelesek biztosítani a gyerek pihenését, akkor hibáztak az ágyelosztásnál, az időbeosztásnál. De nem tudom, hogy kötelesek-e, vagy csak az ő jóindulatukon múlik az ágy biztosítása, és nekünk nem volt szerencsénk?
Előzmény: sasmadár73 (24)