Ehh, jogászok.. :ppp
Fujj, rasszista... :-DDDDD
Ami kb. megegyezne a hitel kamatával. Persze a jelenlegi kamatláb mellett weszteséges a befektetés wagy úgy is mondhatnám, hogy nettó jelenértéke negatív. :)
Nem tudom most fejből a befektetési kamatokat, elérheti a 8-9%-ot is (most nem fogom megnézni az összeset, itt egy példa: az Allianz Ötvözet konstrukciójánál a tőkeegységek értéke 2001. szept. 14-től 2003 szeptember 9-ig 1.45-ről 1.70739-re nőtt, ami két év alatt, ami kb. évi 8%-ot jelent).
100.000? Én ötvenezerről tudok, de legyen 100k, nem "szakterületem". :) Az adókedvezmény feltétele, hogy legyen legalább 100k-nyi szja-befizetése az illetőnek. Egy diák esetében ez rendszerint nem teljesül.
Száz. Jövőre már száz. Hacsak nem nyúltak hozzá ehhez is. :-/
Sok diák esetében meg teljesül, jogon, közgázon ez nem olyan ritka.
Wááá, ez a 3.696k mikori pénzben wan számolva? Ideiben, wagy 2013-asban? Tényleg, hogy sikerült anno a közgáz-wizsgád? :]]
Pont egy közgázostól nem vártam volna ilyen buta kérdést. :-) Gondolkodj el rajta.
A közgáz-vizsgám jeles volt, egyébként a COLA-ról készítettem egy rövidebb tanulmányt is (mert érdekelt), ami a nálunk oktató közgázos tanár szerint elég jó lett... apropos, tudod, mi az? :-P
:-)