Tib-csi Creative Commons License 2003.09.09 0 0 25
Nekem a következő bajom van velük: Július vége augusztus eleje óta az addig rendszersen érkező főleg külföldi angol nyelvű hírleveleim levlistáim egyszerűen eltűntek. Anélkül hogy bármiről is leiratkoztam volna a korábbi havi kb. 1200 levél helyett csak 380 jött augusztusban.
Web alapon vagy más módon meg látom hogy a levelezés továbbra is él tehát egyik feladó se szűnt meg. próbáltam egyesekhez újra feliratkozni de ált. nem lehet mert a rendszer közli hogy aze-mail címem már tátorlva van.
Két feladó küldött is értesítést hogy hibaüzenetekkel kapják vissza a nekem küldött leveleket. Ezeket a leveleket szerencsére megkaptam, lehet hogy mások is küldtek csak az ugyanúgy nem jött meg. Reklamáltam az Axelero-nál először el akartak hajtani hogy ezek spam levelek a feladó egyszerre és sokat küld ezt az Axelero servere nem szereti és szóljak a feladónak hogy küldje másképp. Ez több szempontból is hülyeség mert korábban is így küldték és gond nélkül megjött másrészt angol nyelvű szűk csoportot érdeklő témák tehát kizárt hogy nagy tömegben érkeznének a serverre. Mivel nem hagytam magam elhajtani most azt akarja az Axelero hogy mindenkinek akitől nem kapok levelet írjak és kérjem el hogy milyen hibaüzenetet kapnak vissza és majd az alapján meglátják mit tehetnek. Ezzel meg az a baj hogy ha el is küldi nekem a feladó a hibaüzenetet azt ugyanúgy nem biztos hogy megkapom. Persze a sz@r Viagra meg penis enlargment stb. szemét levelek azok jönnek továbbra is. Van másnak hasonló tapasztalat?