Na,most sárgultam be az irigységtöl:-)))))))))))
Ja.Egy kert....hmmm....:-)))))Van egy elkeritett parkolom,azt is csak azért tudtam elketittetni,mert két ház között van és már a kutya sem használta.Vagyis,hogy a kutyák elöszeretettel végezték ott a dolgaikat:-)))De a lényeg,hogy van a négy sarkán,négy félkör,ahol nincs lebetonozva.Az egyikben egy hatalmas fa van,gözöm sincs miféle.Kettöbe örökzöldeket ültettem,mert elég árnyékosak.Van két futorozsám is meg sok szép muskátlim.Az ablakok kivülröl is teli vannak muskátlival.Viszont elég bajos öket locsolni a bentlévök miatt,ugyhogy valszeg jövöre kihagyom a futomuskátlikat:-((((Dézsákban van két tujám,de ök télen is kint maradhatnak,ugyhogy a teleltetés nálam kimarad.Max. a muskátlikat kell majd behoznom,de ök majd ellesznek a pincében:-)Most viszon lassan itt az idö a hagymás virágok ültetésére.Néhány hovirág meg tulipán elfér még valahol:-))))))
Már beterveztem a növénykéim fotozását.Asszem oktoberben meg is ejtem a müveletet.Majd küldök belölük.Ide sajna nem tudom öket felrakni,mert én külföldröl nem tudom a Tar.hu-t megnyitni.Viszont van néhány gyönyörüséges képem,amiket az idei nyaralás alatt egy egyiptomi botanikus kertben csináltam.Ha érdekel szivesen küldök belölük:-)))
Egyébként odaért a mélke?