jónapotkívánok Bolgárúr Creative Commons License 2003.09.06 0 0 1
Ebben a feszültséggel teli helyzetben, amikor a gazdaság is lejtmenetben van, ennek a depresszióra hajlamos népnek kiemelt szüksége lenne a NEVETÉSRE!
Te ott a királyi rádióban annyit tehetsz, hogy nagyobb hangsúlyt fektetsz a rádiókabaréra, mert a rádióműsorokban nevetni máson az átlagember csak kínjában tud.
Ehhez képest engeded, hogy évek óta ugyanaz a csapat uralja a havi egy szombat délelőttöt, illetve a csütörtök délutánokat.
Miért nem küldöd el a fenébe Farkasházy Tivadart, hadd szerepeljen a lapos poénjaival a heti hetesben és hadd irkálja a hócipőjét.
Miért kell szeptember elején Heilig Gábor húsvéthétfőt idéző részeg alakítását hallgatni. Csak azért, mert Tivadar haverja?ű
Miért kell ugyanazokat a vérszegény vicceket 27. feldolgozásban leadni, mint pl. ma a semmilyen nyelven nem tudó magyar katona beszélgetése a magyarul kiválóan beszélő nátó tábornokkal?
Miért kell állandóan Kern Andrást, Hernádi Juditot és Gálvölgyi Jánost hallgatni?
Más nincs?
Megsúgom: van.
Például a mai adásban volt Littkai Gergő meg talán Varga Ferenc József. Az ő alakításuk zseniális, életszagú, színes.
Ezzel szemben még mindig az őskövületek unalmas erőlködése van túlsúlyban.
Nem kéne végre valami frissítés a kabaré körül?
Ne mondd már, hogy félsz hozzányúlni ehhez a maffiához!
Vagy szándékosan arra adod a pénzt, hogy még szeptemberben is nyári szabadságra hivatkozással ismétlő válogatás menjen?

Szüntesd meg Farkasházy egyeduralmát és ebrudald ki a haverjait! Ne legyen több sótlan csasztuka Heilig Gábortól, szűnjön meg a Gyarmati András féle fogyasztóvédelmi rovat, mert nem kabaréba való, ne írja meg Majláth-Mikes az "Anyuka" c. förtelem 501. folytatását, elég volt a Gálvölgyi-Csala Zsuzsa-féle "utálom az asszonyt" c. szomorújátékból és korlátozódjon a fent említett színészek szerepeltetése alkalmanként egyetlen számra, mert már az is sok.
Nem mintha rosszak lennének, de a vízcsapból is ők folynak és ez nem kabaré, az egyszerűen unalmas.

Köszönöm, ha elolvastál.
üdvözlettel:
egy hallgató
aki szeretne többet vidulni
(ne felejtsd el: Chaplin azért kapott Nobel díjat, mert meg tudta nevettetni a szegény embereket)