krisssssz Creative Commons License 2003.09.05 0 0 40
Az anyajegyek szövetszaporulatok, melynek csoportjai: festékes anyajegyek, hámeredetű anyajegyek, éranyajegyek, kötőszöveti anyajegyek. (az utóbbi ritka)

A festékes anyajegyeknek tekinthető A lentigo (kis festékes anyajegy)-nem veszélyes, de azért nem árt rá figyelni; nagy festékes anyajegy, SZEMÖLCSÖS festékes anyajegy, szőrös festékes anyajegy.
Ami már nedvedzik, vérzik, nő, az már tényleg S.O.S, mert simán rosszindulatúvá válhat, én is hallottam már példáját a halálesetre is.
És ami közhely, de fontos, anyajegyesek: magas faktorszámú naptej nem feledendő!
Végülis ennyi a lényeg.

2 éve én is leszedettem az arcomról egy szőrös festékes anyajegyet. Pár éves voltam, mikor megjelent és csak nőttön nőtt 19 éves koromig. Már nagyon utáltam, mert tényleg ronda volt.
Dr.Mónos Zsuzsa szedte le, és nagyon meg voltam + vagyok elégedve. Természetesen azért látszik a helye, dehát ez természetes. Dermatoszkóppal vizsgálta meg. Ami fontos: 5-ös méretűvel, tehát állítólag a legvékonyabbal varta össze. (TB-re ezzel nem varrnak mert elég drága /5000 Ft./ 20 ezer Ft-ba került az egész, és utána 1000Ft kötözésenként. (Mindez a magánrendelésén!!) Szerintem megfizethető, főleg a 45000-50000 -hez képest. (Amikor anno szakembert kerestem, én is ilyen árakba botlottam.)

Azt hallottam, hogyha esetleg nem sikeres a beavatkozás, akkor az már valahogy megmutatkozik az első, pár hétben, késöbb már nem. De ezt csak hallottam valahonnan.Nekem minen rendben volt, igaz 1 hétig nem érhette víz, de kibírtam. Ja, és ami fontos, de azt úgyis elmondják: utána a napozás tilos egy darabig!

Ha eszembe jut valami, leírom..Ha van kinek:-)

krissz