Zééé. Creative Commons License 2003.09.04 0 0 29690
Neked teljesen igazad van.

DE!

Szerintem még van egy évük a fiataloknak, ami rengeteg.
Ráadásul erről még csak gondolkodnunk kéne, nem beszélni. Nagyon hosszú bajnokság áll még előttünk.
Baranyai játszott már. Összesen háromszor. Először nekem se tetszett, de aztán egyre jobb lett.
Ködöböczről Tamási Zsolt azt mondja, hogy a legnagyobb tehetség. Az elmúlt meccsek tapasztalata alapján én hiszek Tamásinak.
Én megértem, hogy szereted Galát. Én is, mi is. Viszont a jelenlegi főnöke mondta róla két héttel ezelőtt, hogy a hozzáállásával komoly gondok vannak.
Ugye pontosan tudjuk, hogy nem a futás a kedvenc időtöltése. Márpedig szerintem a középhátvédnek ihenis KELL futnia.
Rémálmaim meccsei közé tartozik, amikor Gala volt a középhátvéd. Mert ugyan nagyon rutinos, higgadt, azt csinál a labdával amit akar, de, ha egyszer keresztül mennek rajta, akkor gond van.
Márpedig a nagyobb meccseken ez könnyen előfordulhat. Ha az NB1 második vonala a cél, akkor jó lehet. Ebbe a mai csapatba is befér. De szerintem, ha nagyobb álmaink vannak, ha ÉPÍTKEZNI akarunk, akkor nem Ő a mi emberünk. és nem is Thomas, se Szili (tudom, Te nem is említetted, de mások igen)). Sőt Komódi sem, aki már akkor kiégett és kedvetlen volt, amikor nálunk volt. Kifejezetten rossz hangulatot tudott maga körül kialakítani.

Az ÖREG szót "-be tettem.
Egyébként Genzwein időszakát is másképp látom mint Te.
Gelleit állították fel a kispadról, miután azt Genzwein megvette 6 azaz Hatmillió Ft-ért.
A csapatban még egy darabig még működött a Gellei által beletett munka, működött a csapat a 6.-8. fordulóig, aztán elkezdett akadozni a gépezet. Az ősz végén pedig egészségi okokra hivatkozva Genzwein ment, mi pedig maradtunk a szarban. Én így emlékszem.