piciszivem Creative Commons License 2003.09.02 0 0 357
Sziasztok!

Nagyjából átböngésztem a hozzászólásokat és éppen ezért reménykedem benne, hogy lesz közöttetek olyan, aki tud válaszolni a kérdéseimre. Októberben szeretnék Hurgadába utazni (12 nap, onnan mennék el közben Kairóba és Luxorba is).

1. Volt már valaki a Palma De Mirette 4*-ban? Kb. azt várjam amiket a képeken látok? (www.palmademirette.com)

2. Tud valaki a Kartago Tours mellett vagy ellen mondani valamit? Egyaránt hallottam jót és rosszat is róla, kérlek Titeket, hogy az írjon akinek személyes tapasztalata volt velük.

3. A párom elég erősen allergiás (parlagfű). Repült már így (itt főleg a bedugult orr tünetre gondolok) és azt mondja, hogy a repülőn leszálláskor úgy érezte, hogy szétrobban a füle és még napokig fájt. Tapasztalt ilyet valaki? Vagy ez csak pech volt? Van ennek megelőzésére valami hatásos módszer?

4. A kairói útra a következőt kínálja az iroda:
"...Egyiptomi Múzeum ... piramisépítő fáraók vagy a későbbi korok királyainak hagyatékai sem... gizai piramisoknál, valamint a lábaiknál őrködő Szfinxnél tett látogatás ... ebéd után a papíruszfeldolgozó intézetben ismerkedhetnek a papíruszkészítés rejtelmeivel ... vacsora és szállás négycsillagos szállodában. 2. nap. A világ legelső piramisa, a szakkarai lépcsős piramis ... kairói kopt negyed szent helyeinek felkeresése következik. Ebéd után, a Citadellában lehet megcsodálni Mohamed Ali alabástrom-mecsetét ... középkori Khan El Khalili bazár kavalkádjában. Az ár tartalmazza a belépőjegyeket, a szállást és étkezéseket, az idegenvezetést valamint a transzfereket a légkondicionált autóbuszokon."
Az út busszal 7 óra. Nem nagyon húzós??? Alapjában véve nagyon jól bírjuk a buszozást, de volt már aki el akart rettenteni.

Előre is köszönöm a válaszokat!
Ági