Szandosz Creative Commons License 2003.09.02 0 0 356
Szia Gigi09!

Mi a KIng Tours irodával voltunk kint Egyiptomban augusztus 5-12-ig. Először 2 napot töltöttünk Kairoban. Az árban (85.000 HUF) benne volt a gizai piramisok, bazár, parfüm esszencia múzeum, papirusz múzeum belépőjegyekkel, busszal és magyar nyelvű idegenvezetéssel együtt. Ezek a programok délután voltak. Délelőtt be lehetett külön fizetni az Egyiptomi Múzeumra magyar nyelvű idegenvezetéssel a képviselőnknél.
A luxori útra is az utazási irodánkkal mentünk. Ez 90$ volt, ami tartalmazta a buszutat, ebédet, magyar nyelvű idegenvezetést, belépőket mindenhova. Azt hiszem ezen programokra szükséges a magyar nyelvű idegenvezetés, a Jeep Safari túrára, Giftun szigetre, tengeralattjáróra viszont nem. Az utazási irodák dupla annyi áron ajánlják, mint a strandon, vagy a városi programszervezők. Igaz, utóbbin mi nem vettünk részt, mégis sokan állítják, hogy érdemes elmenni.
A Hurgahadából Kairoba - busszal - történő utat nem javasolnám. Főleg ha még Luxorba is elmentek. Nagyon fárasztó. Szerintem a King Toursos árajánlat korrekt volt, mert tartalmazta a repülőjegyek árát is (sok mindenen felül).

Jó utat!

Szandra

Előzmény: Gigi09 (352)