120000?
Akkor tudok segíteni :)
Nekem is ennyi volt a keret, és hamar rá kellett jönnöm, hogy ezért 'csak' alsókategóriást kapok (újat). Pl. maximum Sora szett, esetleg 2200 keverve Tiagrával.
Nos, amit kapsz ennyiért (gyári, összeépített)
Neuzer Matrix Whirlwind 1.0 (az Aero 130, de sokkal sportosabb, áramvonalasabb, jobb. A cucc ua. rajta. A kinti Ride Bike üzletben van is egy, bele fog férni a 120-ba, mert 5% kedvezméy 50k felett)
Giant OCR7 (azt olvastam nehéz a villája) 130
Fitneszbringák- ez meggondolandó, mert mégiscsak kényelmesebb, és a sebesség sem sokkal kisebb.
Caprine Speed Max 1000, van outi kormányos is- 120, 127 akciósan (de ezt nem mondom el, hol, mert én veszem meg bibí :) )
Mali Ironman- ennek nehéz, de strapabíró a váza.
Van még használt, de ez ugye elég esetleges, mikor mi van. A Kerékvárba (V. ker. Vadász u. 10, M3 Arany J. u. megállónál Nyugati felé)nézzetek el, a pincében van egy Corratec 105-ös szettel.
Használtban már vannak jobb cuccok, mint Sora, de ugye, ahogy az előző tulaj magának kiépítette, olyat kapsz.
Hirtelen ennyi, a bikemagon hirdettek egy Trek 1000-est, 140-ért. De ha belegondolsz a lifetime warrantyba...
Ha még van kérdésed, megpróbálok segíteni.
Milyen méretű kell? Olyan 52-re tippelek. A Kerékvárban van egy használt Biondo fitneszbringa 100-ért, pofás gép.
Még a Ride Bike, ami bejött így outiból, a többi bolt inkább montit árul, vagy ugyanezeket, de ez a két bolt a lehető legjobb kínálattal rendelkezik. Meg ugye a Biondo. Ez a bolt szinte kizárólag outikkal foglalkozik, de elég profi cuccokat árul.
Caprine
Neuzer Matrix
Egyébként ajánlom, ha lehet, mindegyiket nézzétek meg élőben is, a különbség óriási! Pl. a Caprnet észre se vettem volna képről.