Törölt nick Creative Commons License 2003.09.02 0 0 410
Apafej! (Úgyismint riporter)

Nem lehetne, hogy NÉHA egy entert üss azok közé a rohadt sorok közé esetleg egy-egy mondat után ami lezár valamilyen gondolat-implicitációt?!

Mint most én, látod?!

Megértem, hogy az agyad gyorsabb, mint a kezed (bár nálam ez elírásokban gyün ki...), de azért nem kellene a szememet kidurrantanod - amúgy kerestem az ábrát a szöveg mintázatában, de nem találtam :-DDD

Amennyire türelmem és szemem volt szövegedhez: Te posztkommunistázol, chauzol, mocskospolitiukusozol... ezt értem és megfelelő tárgylagossággal helyt is hagyom!

Attól viszont még MEGOLDÁST nem hallottam Tőled arra, MIT KELLETT VOLNA, KINEK KELLETT VOLNA és MIBŐL KELLETT VOLNA csinálnia 1990-95 között ha a Matáv állami tulajdonban marad?!
Írj le egy pontokba szedett akkori állami érdekeltségű matáv fejlezstési üzleti tervet itt röviden és azon vitatkozhatunk!
Halkan megjegyzem: az EPT elvileg független koncessziós terület lett volna, de egy bizonyos Drozdi Győző (ha nem rossz a memóm) elpasszolta a Matávnak a céget szép lassan... szóval akkor KIK lettek volna azok az autentrikus szakmai személyiségek, akik a független és eredményes, de a magyar fúrás-faragás nélküli fejlesztést végigvitték volna?! Hiszen a Horváth Pali is belebukott!!!

mm

Előzmény: riporter (407)