Rxdns Creative Commons License 2003.09.01 0 0 519
Én Babits Misi Gimibe járok Újpesten, régen erősen elit-iskola volt, mára már nem Bp leghíresebb, legdurvább gimije, de nem egy egyszerű hely. (Régi tanárok ugyanolyan szigórúak, követelőek és szadisták mint anno, az ujjonan jött tanarak már kicsit lazábbak, de komolyan veszik a dolgot.) Tavaly egy héten négyszer volt 7 órám, egyszer hat, 7. óráról fél háromkor szabadul az ember, aztán még ebéd, mert szünetben lehetetlen enni, háromra végzek, és mehetek haza, fél négyre hazaérek, és aztán még lecke, tanulás a dogára, stb. És azért a suliba sincs hawaii, pihi, lazulás meg minden. Szal, úgy vagyok vele, hogy inkább dolgozzak, reggel ugyanakkor kell elmennem, lehet h ott sincs könnyű dolgom, és a főnök állandóan basztat, de négykor elindulhatok haza, fél ötkor itthon vagyok, és nem kell készülnöm másnapra (jó esetben :)). Igyis-ugyis hullafáradtan jövök haza, de nem mindegy hogy tanulok 11-éjfélig, avgy 10kor elaludhatok ha olyan kedvem van.

Amugy idén jött a TACCS (tananyag-csökkentés) így heti ötször hat órám van, fél kettőkor mindig végzek. Ez már kellemesebb, év végén csak angolból vizygázunk, ez az év nem lesz nagyon gáz. Előző heti 34 óra enyhén szólva marha brutális volt, és év végén töri + fizika vizsga, ami nem volt túl könnyű, ügyebár eléggé tanulós tantárgyak. :)

Na, legjobb lenne valahova 10kor bemászni, ahol az ember 2kor szabadul, jó fizetés, nem fárasztó munka (pl. az ember hobbyja), ez lenne a királyság. :)))

(ha kétszer küldte el, bocs, csak pöcsöxik az index)