Quaigon Creative Commons License 2003.08.31 0 0 16
Sziasztok!

A kutyaújságban rengeteg spániel almot hírdetnek, én Budakeszin láttam figyelemre méltót. Most sajna nincs nálam a szám, de ez az egy hírdetés van Budakeszin, ha jól emlékszem az újságban a 87. oldal közepe tájékán..
Két alom van, aranyak meg színesek. Az arany babák kiemelkedően jó csontozatúak, típusosak, bátrak, apportosak. Gyerek mellé nem mindegyik lesz jó, volt amelyik két perc után a bokámon lógott. Mondjuk a nevelés is sokat számít.

A tricolorok kisebbek, de szerintem kezelhetőbbek lesznek, van 1 db tricolor kan és azt hiszem 3 baluschimmel (remélem jól írtam). Több kölyköt is leteszteltem, nekem szimpi volt az alom, 45 ezer forintot mondtak a babákra. A tricolor volt a legnyitottabb, nagyon jó apporttal, figyelmes, barátságos, nem fél de nem is mutatott agresszivitást. ( Bocsi, hogy ezt említem, de engem gyerekkoromban a rokonságban levő két spanci rágott szana-szét, nem egyszer varrtak miattuk, ezért tartom ezt is fontos szempontnak. :O((( )

Viszont nem ismerem az egészségügyi szűrésük eredményét. :O(

Ha esetleg megnézed az almot kiváncsi leszek a tapasztalataidra. :O)

Ha valaki ismer egészségügyileg szűrt, jó idegrendszerű, lehetőleg tricolor vagy foltos spancit tenyésztőt akkor írjátok meg!

Köszi!