Uff Creative Commons License 2003.08.31 0 0 6096
teerted

Jó rendben. Kíváncsian várom.

Szerintem Mostarra tényleg szánjatok 2 óra időt. Az óvárosa megéri, egyedi hangulata van. Valamelyik hangulatos kávézóban a folyó partján ( a régi-új híd mellett üljetek le egy kis időre és engedjétek át magatokat a régi idők szellemének. Az autót a folyó bal partján hagyjátok. ) Most, ahogy hallom elkészült a régi híd renoválása is.

Visszatérve a rend őreire vonatkozó kérdésre.

BiH -ban ugyan nem futottunk össze, de H.o-ban a Neretva torkolatánál igen. Nem értettem mit tötyögnek előttem az egyik faluban, ahogy kell kielőztem. Utána megértettem. A falun túl a sor elején lemeszeltek.

Elővettem a "hülye külföldi turista" c. forgatókönyvet és még magyarul is csak középfokon kezdtem érteni. A rend őre megdöbbenésemre kiválóan beszélt angolul. Ettől megijedtem, és közöltem hogy nix dájcs, nehogy má. Miután értésemre adta, hogy ez minden rendben is van, de akkor megyünk az őrsre, inkább felpolíroztam az imént gyorsan elfelejtett nyelvtudásomat és korrekt egyezség keretében lementünk a cédulkán feltüntetett listaár 50 % -ig, mint akciós ár. Úgy érzékeltem, hogy ez a standard kedvezmény némi ijesztegetés után, amit úgyis utánad vágnak, hacsak nem vered pofán őket. ( mer, mi jár annak akinek igaza van. Nem? De! Na ugye;-)


Előzmény: teerted (6092)