Szia uhum,
légyszíves írj Nekem egy ipartelepi szolgáltatót, akinek nem fizetett a cég! A Nitrokémia Rt., mint tulajdonos esetleg okozhatná a likviditási problémákat (ha lennének), de panaszkodni nem kellene, mert mit tulajdonos ? veszi ki a pénzt a cégb?l.
Személyesen találkoztam több vizsgáztatóval aki itt tanult, lehet hogy most éppen nem ?k vizsgáztatnak.
Azt hiszem a kínaiak az ?semberek?l tanulták a t?zzel való foglalatosságot .. :-) (Szerintem nem sok magyar pirotechnikus volt tanulmányúton kínában.) :-)
Vannak olyan termékek amit csak a Fiocchi gyárt magyarországon, ergo ha valaki ilyet használ fel nyilvánvaló, hogy nem fog tudni más magyar gyártó gagyi és hibás termékére panaszkodni. Önmagában a piro termék csak a legritkább esetben okoz balestetet, ehhez általában szükséges, hogy valaki m?ködtesse. :-)
A Fiocchi soha nem is állította, hogy ? akarja kiképezni a jöv? pirotechnikusait, én sem err?l beszéltem.
A kivitelezésre a pályázatot nem a Fiocchi nyújtotta be ? csak tagja volt a konzorciumnak, ilyen alapon a Mafilmet is lehetne fikázni. Ha más nyerte volna a közbeszerzést akkor most azt szidnánk (mindegy milyen indokkel) :-)
Nem gondolnám, hogy bármilyen anyagot másolniuk kellene, hiszen ez csak egy kiegészít? tevékenység, ellentétben a többi piro céggel ?k nem ebb?l élnek. Kínai terméket mindenki azért hoz be, mert olyan olcsó, hogy itthon nem éri meg el?állítani. Nyilván onnan hozzák ahol a legolcsóbb, gondolom ez nem gond?