Törölt nick
2003.08.25
|
|
0 0
16
|
hali,
lelkileg lefoglalnak a gondok, majd honapok mulva talan lesz idom, modom ragondolni, mitortent.
ugy tunik, a kotvenyek, biztositas, bt mind apamra szall.
a lakas nem volt kozos tulajdon, es mar eleve nagymami haszonelvezetevel terhelt, egyedul ram szall, de nem tudom, az ozvegynek jar e haszone. jog, ha lemeno agon orokolnek,es mar amugyis terhelt. a baj, h valszeg nem engedik eladni, en nem tudom hasznalni, koszos lakhatatlan romos szar a kutyapisa szagu belvarosban, viszont merete es helye alapjan tobb mint 1millio lesz az illetek amit en fizetek. jo buli, nem? vagyonom nulla, eladni nem tudom, jovedelmem nincs. es a haz meg ossze fog dolni, mire valami "hasznom" lesz belole. ellenben a xanax kituno, rohogok mindenen.. mivel nem terhelheto mar az ingatlan a korabbi miatt, igy ra se tehetik az illetek elmaradast, vagy lecsuknak vagy terheljek ra a hajszaritomra, hehe. milyen mocsok dolog mar gyaszolo emberektol penzt huzni ki, mintha lotton nyernenek.. remelem, hazautazok hamar mar kurvara elegem van az egeszbol..
de legalabb sok baratom elojon segiteni, sokszor ez a legjobb igazolas, hogy felbukkannak es nem eltunnek :) |
|