Elm Creative Commons License 2003.08.25 0 0 668
hitel, szocpol, ilyenek biztos jar, ha az egyeb felteteleknek megfeleltek (van jo sok, es kacifantos, olvass bele a rendeletekbe, erdemes)

Csak az remlik(de assse biztos), hogy az epitesi engedely ervenyessege 1 ev alatt lejar, ha nem kezdtek hozza, ha hozzakezdtek, akkor osszesen ot evig, es meg hosszabbithato. Effele lehet a bontas is szvsz, de valoszinubb, hogy rovidebb hataridokkel (elvegre egy bontas sokkal hamarabb megvan). De nem hinnem, hogy problema lenne. Keresd meg az onkorinal azt az epitesugyi eloadot, aki a terulethez tartozik, amugy se rossz dolog joban lenni vele, es probalj meg puhatolozni nala, hogy mi van ha...?
Megha szigoruskodik is: mi van, ha nem bontos le? Jol megbuntet 10e hufra, na bumm. DE ennek az eselye is kozel 0, van neki ideje ezzel sza**kodni? Eleg neki a sok engedelyes, meg anelkul epitkezo, meg mindenfele mas papirmunka.
Nekem tobb mint ket eve vannak a haz elott szanaszet homok meg soder kupacok, mar reg van hasznalatbavetelim is, csak nincs idom elpakolni, raadasul azt siman nem is lehetne csak ugy ott tarolni (az eso mar el is vitte a felet...). Amikor kint jart, akkor se szolt... :-)
Egyszoval legyen meg a bontasi, mert az kell a papirmunkahoz, amugy meg szarni ra. Szvsz. De azert jard korul a dolgot...

Hacsak nincs peched, es kifogsz egy munkamanias torvenybuzi eloadot, akinek veletlenul nem is leszel szimpatikus... :-)))

Előzmény: moonshadow (667)