Körülnéztem külföldi website-okon, semmi hír a parkoló annyira gyanús hogy az elképsztő, szóval olyan 95% a valószínűség, hogy vki átver minket.
Gondoljunk csak bele. 12000 ft-ért elad mondjuk 200 db jegyet, ami testvérek között is 2400000 ft. Mondjuk gyártott 500 db szórólapot, aminek nem hiszem, hogy az előállítási költsége nagyobb lenne 1000 ft-nál. Nyer rajta nem is kevés pénzt, majd boldogan hazamegy, csak ezzel van 1-2 probléma.
1. Nyilván a (feltételezett) 200 bepalizott közül legalább 1 feljelentést tesz a rendőrségen.
2. Ez személyleírást tud adni a rendőrségnek.
3. A rendőrség le tudja nyomozni a számot.
Szóval ha valaki a pénzünkkel játszik, csúnyán ráfaraghat.
További ellenérvek:
1. Miért Magyarországon koncerteznének először?
2. Miért csak most lettek nemrég felragasztva a plakátok?
3. Miért pont Budaörsön, és miért nem mondjuk a PeCsában vagy a Millenárison...stb.
4. PARKOLÓ (no comment...)
5. Korlátozott ideig kapható jegyek? Miért? Csak nem azért, hogy a rendőrségnek és a rá vadászó embereknek nehezebb dolga legyen, ha 26-án mégse lesz koncert? De.
6. Miért nincs hír semmilyen hivatalos website-on?
7. Miért nincs reklám? (sőt, semmilyen hírforrás?!...még interjúban sem...)
8. Tommy Stinson épp szólózik.
9. Miért nincs hír az új albumról?
10. Ki a szevező? Nem a concerto (Summer Rocks), nem a Sziget szervezői, nem az álatalam ismert metalszervezők (Zero & BMC), tehát ki? Vagy mi? :)
...és így tovább, lehetne még sorolni. Úgyhogy én asszem inkább kimegyek ebből a pénzből (már ha lenne, ha-ha) a Gorgortoh, Hypocrisy (és Dimmu) és MayheM szentháromság-koncertekre, mert az nem zsákbamacska. Sajnálom, h. valaki ezzel szórakozik, azt meg még inkább, ha tényleg lesz koncert, csak a szervező és a management ennyire ügyetlen... Bár erre szinte semmi esélyt nem látok, én mindenesetre nem veszek jegyet... Egy plakátot azért hazahoztam... :)