pauler Creative Commons License 2003.08.24 0 0 83
Szia!

"ugy vagy képes látni és elfogadni, ahogyan azok a maguk valoban vannak"

Szépség, öröm forrása! Kegyelemmel teli szív teheti ezt valóságossan!

"A Jó megtapasztalása nem josagoskodast, emberi erot meghalado onfelaldozasok megtételét jelenti, - mert ebbol van elég itt és most, de inkább ártó méreg a létezésben...- , hanem azt, hogy Te Magad Válj 'A Jó'-vá... Ha fel tudsz lepni erre a deszkára, akkor valoban a Terv teljes részévé válsz..."

Igen, igen, igen!
A terv arról szólt (és szól), hogy a Jó láthatóvá vált, megismerhető lett, emberi formát öltött, testé lett, közel jött. MEGTAPASZTALHATÓVÁ VÁLT!
Amikor a Jó megszünt létezni a rossz is vele együtt pusztult el. Így szünt meg az ítélet. Ártatlanná vált az, aki ezt elfogadta.
A Jó viszont nem maradt a nemlétben. Nem maradhatott ott, mert hatalmasabb az elmúlásnál. Minden ott maradt, ami nem belőle volt.

A következő sorokat le kell írnom, hogy lásd, én honnan ismerem a fent leírt Igazságot.

Az evangéliumból tudom. Ez jelentette ki Isten tervét a világgal kapcsolatosan a számomra. A Jóban benne lenni, és átadni magad neki, ez az élet egyetlen valós értelme. Ennek gyümölcsei pedig a terv kitalálóját dicsérik. Számomra nem a gyümölcsök gyártása izzadság és önsanyargatás által a cél. Célom a Jóban való megmaradás. Kapaszkodom bele, és Ő cselekszi meg rajtam keresztül amit gondol. Én rá tekintek és nem a gyümölcseimet mustrálgatom.
Az én utam, és mindenkinek aki ennek a tervnek a részese, a Jó útja. (az, amit te is írtál, de testben, nem csak elméletben!!)

A testet öltött Jót, Jézusban ismertem meg.
Benne ez a terv már egyszer a végére ért.

Nehéz a szívem, mert olyan közel látlak ahhoz az Igazsághoz, amiről írtam, de Jézus nevét használva, tudom, hogy keresztútra kerültél.
Imádkozom érted:
Péter

Előzmény: babujaju (81)