Ep128 Creative Commons License 2003.08.24 0 0 980
Kicsike1!

Először is nem tudom, miért a jumperekre gyanakszol, bár persze lehetnek azok is hibásak. De ha a másik masinában ÍGY volt jó, akkor nem nagyon érteném, ebben miért nem? Bár innentől kezdve én "hülye vagyok hozzá", de talán a gép sebességével van a gond. Valami a PII-ben másképp műxik, mint a 486-osban, ha DOS-t használsz. Ez persze PC-n nem tűnik fel, de úgy látszik EP-n igen. Nem tudom, én sosem találkoztam még ilyen problémával. Meg nekem az EP is "nagy lemezen" (1.2, 1.44) él, (Turbo-kártya) így végképp nem volt alkalmam ebbe a hubába botlani. Esetleg azt meg tudjuk tenni, hogy letöltöd azt a kis progit, amivel PC-n remekül lehet EP-s lemezeket formázni, és megnézed, hogy a PC által EZZEL A PROGIVAL formázott lemezt eszi-e tökéletesen az EP. Ha igen, a fele problémád megoldódott. Azt, hogy az Ep-vel formázottat nem szereti a PC MOST MÁR, ezt nem értem... A progit ITT találod!
A ZT-d viszont tényleg halott akkor, vagy akad valamivel. Ha ennyire nem csinál semmit, ott nem stimmel valami. Újra kellene égetni.

Előzmény: kicsike1 (979)