namam Creative Commons License 1999.05.01 0 0 35
GYEREKEK!

Nem tudom, hogy kit nyugtat meg az a hir, hogy mindenkit ugysem lehet bazarni. KOSZI! ES ha TE meg pont benne vagy a BELEFER kategoriaba akkor mi van???? Nem lesz tobb so:ro:t, hanem lesz csak kaposzta leves meg rozsdas viz!

Drogtorveny detto: agyatlansag csucsa, de kerdezd meg azt a ket-harom gimist, akinek tonkrebasztak az eletet, hogy mit szolnak ahhoz, hogy a tobbiek ugyse lesznek elkapva, mert nem lesz ra kapacitas!

Valaki elottunk irt: ARRA jo, hogy akit el akarnak kapni azt ha nem is kapjak, de tonkretegyenek neki vagy ket harom evet az eletebol, lasd Nepszava Bos-Nagymaros cikke es annak kovetkezmenyei.

A NET-et nem kell a ragalmazas kiszuresenel jobban rendszabalyozni, szerzoi jogilag sem: ha valami fizetos, akkor
1) Ne rakja fel a NETre
2) Rakja fel fizetos sitera.

s zsoltnak igaza van, a pragai pelda megmutatta, hogy erdemes ket orara otthagyni a kepernyot es ki kell menni tuntetni.

s elkuldeni a p-be az osszes ffejet, akik meg arra se kepesek, hogy minimalis szinten tajekozodjanak az ugyrol, lasd Mecs Imre felszolalasa es annak kormanyzati fogadtatasa (semmi, oda se bagoztak)

JA! Tudod - aki irta - a kormany gyerekei egyenlobbek a tobbi gyerknel!

s a MEH-ben nem lesz BSA nyomozas. De ha mondjuk elegge nagy hal vagy ahhoz, hogy latokorbe kerulj, es elegge kishal ahhoz, hogy ne tudj vedekezni, akkor igenis elkapatas lehet osztalyreszed.