fz Creative Commons License 2003.08.20 0 0 6493
Aki most ezután a meccs után elkezdi basztatni a csapatot az vagy hülye vagy nem ért a focihoz. Legrosszabb esetben is egyenlő erők küzdelmét hozta a meccs, de inkább mi voltunk a jobbak. Az első szlovén gólt kézzel ütötte be a szlovén, de ha nem így lett volna, is óriási pech a szituáció. Több helyzetünk volt, és tervszerűbb is volt a játékunk.

De néhány gondolat.
1. Miért hagyunk ki ennyi helyzetet?
2. Szabics egy külön fejezet: Kiprich óta először érzem, hogy normális csatárunk van, akiben mindig benne van a gól, de még a helyzetkihasználásán van mit javítani, és ha a Stuttgartban nem fog legalább egy félidőt folyamatosan játszani, meccshiánya lesz. Neki most folyamatos játéklehetőség kellene, hogy tovább fejlődhessen.
3. Juhár szerepeltetése kilátástalan. Én az Újpestben hétről hétre látom, gyenge, lassú, neki nem szabadna játszania.
4. Miért kell az MTK játékosokat, Végh, Füzi a
kiütéses vereség után játszatni? Ez pedagógiai hiba.
5. Én továbbra sem értem, hogy miért 3-5-2, ebből váltás 5-3-2 -vel játszunk. 4-4-2 jobban feküdne Fehér, Urbán, Dragóner, Lőw védőnégyessel.
Dárdai és Lisztes biztos a középpályán, elöl Szabics, a kiadó két középpályás és egy csatár poszton sok ember szóba jönne, talán Lipcsei, Böőr és egy újra feljavult Kenesei lehet a legjobb megoldás.
6. Nekem a mai meccsen Szabics, Lisztes, Dárdai és Gera tetszett, kifejezetten gyenge teljesítmény nem volt, talán Kovács Zoli lógott ki alulról és Dragóner a gól előtt nagyot hibázott.
7. Kovács Zoli sajnos értékelhető megmozdulás nélkül fejezte be a meccset, azért nem kell elfelejteni, mert a gyenge magyar csatérkínálatban ő az egyik legjobb.