worstcase Creative Commons License 2003.08.18 0 0 558
én is csatlakozok a hitetlenkedők táborához :)
ha erről a joghurtos dologról tudsz forrást adni, az jó lenne (lusta vagyok guglizni, feltételezem, hogy neked gyorsabb megadni), és azt is indokold meg lécci, hogy a gyümölcs (melyik gyümölcs?) miért nehezen emészthető.

ugy am blokk az osszes light, ill edesitoszerrel keszult kaja karos es rakkelto.

hát azért van olyasmi, hogy ANTSZ meg fogyasztóvédelmi felügyelőség meg ilyenek, úgyhogy szerintem ezt a képet is árnyalni kell valamelyest. akkor kezdem én a forrásolásolást

"hazánkban rendkívül szigorú előírások szabályozzák az adalékanyagok használatát, s csupán a legszükségesebbeket engedélyezik. Ráadásul ezekből is csak keveset használnak: mennyiségük a készáru ezred-tízezred része. [...] hazánkban egyetlen rákkeltő adalékanyag sincs forgalomban, ám egyes szerek - hasonlóképpen bármilyen más élelmiszerhez, mint a tej, a vaj, a mogyoró vagy az eper - allergiás tüneteket válthatnak ki a fogyasztók elenyésző százalékát kitevő, különösen érzékeny emberekben."
(http://www.vegetarianus.hu/ujsagok/veghirl/21/eladalek.html és ami alapján valszeg a fenti cikk íródott: http://www.elelmezesvezetok.hu/2002-02-06.htm)

imho, a mesterséges dolgokat tényleg nem ajánlatos túlzásba vinni, de ne azért ne hajigáljunk ki mindent a hűtőből, amin E-bötű van ;)

Előzmény: Törölt nick (554)