Kedves bcsi!
Valószinü nem kisérted figyelemmel az asszonymegverős topicod pályafutását.
Az alábbit lementettem belőle, de sajnos az igazi "gyöngyszemeket" nem másoltam ki. Ime
"egy fenét. nagyon engedelmes jószágot lehet belőlük csinálni
és akkor még az sincs, hogy most ne, mert nincs kedvem, meg most havibajom van, meg ilyenek. ha megkívánod, elveszed magadnak.
utánna úgyis megnyugszik pár óra alatt és akkor csöndbe van.
[előzmény : Endorfin, 1999.04.30 10:28] "
"nem éri meg problémaként foglalkozni velük. eszük az úgysincs.
ha meg sipitozik, meg nem csinálja amit mondank neki, jól szájon kell kenni, aztán olyan lesz mint a kezesbárány."
Még volt olyan, hogy milyen szexi valaki, ha a szemében rettegés van, meg amikor annyira megverik, hogy bepisil.
Ha Teneked ez - idézlek:
Ez egy komoly téma, de öniróniával párosulva nagyon klasszul elviszi a csatornát.Jót lehet néhány benyögésen nevetni,de azért mindenki tudja, hogy a humoros megjegyzések mögött mi is a lényeg ? A sokáig külföldön élők ezt - bocs - nem tudják "érezni"
Szóval, ha neked ez jópofa, vicces, és tele van öniróniával, akkor megirom,hogy az édesapám sirja melyik sorban van a rákospalotai temetőben, és irjál légyszives arról is valami "humorosat".
Nekem ugyanis kb. ennyire humoros az asszonyverés....
Az csak hiú remény, hogy ki lehet utálni a külföldieket innen, ugyanis az interneten nincsnek határok. És ha hiszed, ha nem ez mindig igyebb lesz. Úgyhogy készülj el a legrosszabbra. Mert még talán Grönlandból is bele fognak dumálni a "vicces belügyeitekbe".