NEXUS7 Creative Commons License 2003.08.17 0 0 65
teljesenmindegy75

;))))
Látom kapisgálod a dolgot.

Nos egyesek szerint van kizáró elv, mások szerint nincs. Egyesek szerint az egyetlen kizáró elvet az olyan emberek jelentik, mint amilyen attól tartok JFEry barátunk is, aki maga kizárja ezt, és ezért kizártnak tekínti, hogy egy ilyen "főtt ételeket" kizáró kütyükkel töltse az idejét.

Ahhoz viszont, hogy kizárjuk a lehetetlent, nyitottnak kell lenni és elvégezni bizonyos kísérleteket, ha már ez a tudomány alapelve ugyi.

A termodinamikáról meg annyit, hogy újfent megismétlem azon kijelentésem, mely szerint a termodinamikai törvényszerűségek egyetlen dologra vezethetők vissza és ez az abszolút fekete test sugárzása, meg az ő spektruma.

A ZPE hívők csak azt merészelik mondani, hogy létezik az anyagnak egy másik sugárzása a termikuson kívül, vagy létezik egy másik energia tenger is, ami hatással van az anyagra, kinek melyik megfogalmazás tetszik!

Továbbá ez a kijelentés nem zárja ki, hogy használjuk ebben az esetben is a körfolyamatokat leeíró matematikai formuláinkat, sőt kell is használnunk őket ha egyszer valamilyen berendezést akarunk építeni!

Előzmény: teljesenmindegy75 (64)