Sziasztok!
Szeretnék veletek megosztani egy nagyon érdekes történetet, mely a minap estt meg velem:
Részletre szerettem volna vásárolni egy digitális fényképezőgépet egy olyan helyen, ahol a fent nevezett pénzintézetnél lehet kérni a kölcsönt. Azt még meg kell jegyeznem, hogy náluk is vezetem a számlámat. Kiválasztottam a gépet 160000 Ft-os összegben. 20%-os önrészt vállaltam, és a fennmaradó összeget egy éven belül visszafizettem volna nekik.
Minden szükséges papírt összeszedtem hozzá, ami fel volt tüntetve azon a kis papírkájukon, mely minden egyes helyen meg lehet találni.
Szóval megvolt minden személyes cucc, munkáltatói igazolás, közüzemi számla, és persze a bankszámla kivonatok is. Ne ugorjunk neki elfaxoltunk nekik mindent. Jó háromnegyed óra múlva meg is jött a válasz, hogy a kérelem felfüggesztve, és küldjek nekik telefonszámla kivonatot. Vezetékes telefonnal nem rendelkezem, így irány haza a mobil számlákért.
Vissza az üzletbe, újra faxolunk. Először semmi válasz, majd másfél órányi várakozás, és több telefon után kiderült, hogy mivel nincsen vezetékes telefonom , ezért nem tudják elfogadni a kérelmemet, de mivel rendelkezem előfizetéses mobiltelefonnal, ezért amennyiben kifizetem nekik a 100.000 Ft feletti összeget, akkor megadják a hitelt. Egy-két telefont megengedek, rendben ok, vállalom. Újra telefon a központnak, hogy akkor a megegyezés alapján küldjék el faxon, hogy mehet a dolog. És most jön a legjobb rész. Kitalálták, hogy már így se ok, mert nincs vezetékes telefonom.
Ekkor a pumpa a magasban, de nagyon. Havonta több, mint 100.000 Ft-ot keresek, ráadásként az ő náluk vezetett számlámra utalják ezt a pénzt.
Szóval nem ajánlom senkinek ezt a bankot, mert csak az idejét rabolja vele, és csak idegesíti vele magát. Persze, ha van vezetékes telefonod, akkor lehet, hogy megkapod a hitelt.
Bár ki tudja. Akkor az lesz a baj, hogy nem volt rajtad sapka...
Tisztelettel:
Joohee