Hamburger Creative Commons License 2003.08.08 0 0 76
Szervusztok!

Elsö keresem: nem terhetnenek vissza az eredeti temahoz. Az en meglatasom szerint a környezö orszagok altal jelentett valos veszelyt kisse tulozzuk, mint ahogy ök is tuloztak a reszünkröl jelentett veszelyt. Hala a törtenelmileg "jo" kapcsolatainknak! A MH jelenlegi reformjara vonatkozoan viszont tovabbra is azt tartom celszerünek, hogy ha figyelembe vesszük, hogy ezen orszägok zöme ugyanazon szervezetek tagja akar lenni, amelyeknek mi is tagjai vagyunk, illetve akarunk lenni. Tisztazatlan es kalandor külpolitikaval ez nem igazan lehetseges! Azt talan mar fejtegettem, hogy hosszu tavon persze barmi megtörtenhez, ezert a reformok soran ezt az eshetöseget nem hagynam figyelmen kivül.

Üdv Tiger! Noch nicht! Ich melde mich aus Hamburg. A 2000-ben viselt egyenruhahoz pedig hagy füzzek egy kiegeszitest: A nemet egyenruha engedelyezett volt, de en is csak akkor vettem fel, ha muszaly volt.

Egyreszt nem akartam viselni, mert nem tartottam tul szerencsesnek mas hadsereg ruhajat viselni hivatalosan. Masreszt kiutazaskor korlatozottak voltak a sulylehetösegeim es a nyelvtanfolyamra csak egy öltözet gyakorlot vittem magammal, amire lehetöseg szerint vigyaztam. Ezert olyan programokkol, mint ld: menetgyakorlat, ahol frankon koszolodott az öltözet, csak felvettem a nemet gyakorlot, hogy inkabb az kopjon, mint a magyar, amit gyakran viseltem. Minden mas esetben a magyar egyenruhat viseltem, mert nagyobb volt az ember tekintelye, ha nem a nemet "adomanyt" viselte.

Az 1919-es hk-khoz: A szegedi muzeumban van egy fenykep, amelyen Renault FT17-es vonul az egyik szegedi utcan. Nekem is ujdonsag volt!

Üdv: Hamburger aus Hamburg