Gasolin Creative Commons License 2003.08.07 0 0 964
Malwin

Na én is ugyanígy szívtam a Volkswagen-nél. Mondták, hogy ha van Casco-m akkor elindítják arra, azt majd átteszik kötelezőre. Így nem kell fizetnem.
1 jobb első lámpacsere, index búra, egy lökhárító fényezés 120.000Ft-volt, pár éve.

Biztosítok csak azt szeretik amikor te fizetsz, ha őnekik kell fizetni, akkor már húzzák a szájukat. Valószínűleg ezért kell neked kp.-ban perkálnod, a VW-nál, hogy te hitelezz a biztosítónak és ne a VW a biztosítónak.
A közlekedési biztosító kimondottan fuvarozó cégekre vállalkozásokra állt rá. Olcsóbban biztosítanak mint a biztosítók. Nincs kiépített országos hálózatuk.

A Volkswagen szervízzel szivtam én is javítás miatt. Kaptam tőlük Asistance kártyát, hogy csereautót, meg mindent biztosítanak, szállodát fizetnek ha elromlik meg stb. Amikor számon kértem rajtuk akkor meg, hát nem úgy van meg bla-bla-bla. Humbuk az egész.
Német ismerősöm elvitte az autóját Németországban a szervízbe, mert rakoncátlankodott a váltó. Kapott egy sokkal nagyobb autót amig az övé 2 napig javításon volt a szervízbe. Az ott szolgáltatás, nálunk meg mindenki csak a markát tartja ellenszolgáltatás nálkül.

Előzmény: MALWIN (963)