Törölt nick Creative Commons License 2003.08.06 0 0 171
Turbómen.
Igazad van. De én soha nem kérkednék azzal, hogy más okosságát meg tudom venni (ld. fejlesztőmérnökök stb), és nem tartanám hujének azt, aki szintén más okosságát preferálja (Lexus, rolls, bmw de akár a citrom fejlesztőmérnökei). A merci egy kényelmes, megbízható márka, de akkor sem kéne ha ingeny volna, ugyanis szeretek vezetni, élvezem, ha érzem mi történik az úton, és a gép is érezhető nem csak a szervóabsespstb.. Mások vagyunk, hidd el nem mindenkinek merci az álma, ezerszer jobban kéne sokaknak egy evo6, ferrari vagy lotus, mint egy lomha kéttonnás merci, bármilyen kényelmes, megbízható és gyors az autópályán..

Egyszerűen a topik felvetése is szánalmas.. Az határozmeg, hogy milyen autót veszel.. ekkora faszságot:)Még ha azt mondanánk, hogy az határoz meg amit én alkotok, mondok, az igen, de hogy mit veszek.. az csak félig. Jó lenne már pepsi vs Coca vs róna topikot látni, nikevs adidas stb. Ezek a mérvadó dolgok. Egyszer olvassatok má' el egy marketing tankönyvet, ami alapján ez a huje kérkedés megy...

Előzmény: Turbó Men (170)